VIDEO. O porţiune din autostrada maghiară M3, închisă din cauza viscolului şi poleiului

Data actualizării: Data publicării:
camion A3 Ungaria
foto: Cosmin Bochiș

Viscolul, zăpada şi poleiul au blocat sâmbătă noaptea, timp de trei ore, autostrada M3, din Ungaria. Este una dintre cele mai tranzitate şosele de către românii din nord-vestul ţării care se îndreaptă spre Budapesta. Imagini din zonă ne-au fost trimise de un telespectator Digi24.

Potrivit lui Cosmin Bochiş, autostrada M3 din Ungaria, care face legătura între estul ţării vecine şi Budapesta, a fost blocată în jurul orei 2 a nopţii de sâmbătă spre duminică. În zona localităţii Gelej, la aproximativ 100 de kilometri de Debreţin, pe drum s-a strâns un strat de zăpadă de aproximativ 15 centimetri, care s-a depus peste gheaţa de pe carosabil.

Din acest motiv, un camion (foto jos) a derapat şi a blocat o bandă a autostrăzii. „A fost închisă circulaţia din cauza unui accident (...) şi apoi s-au format troiene de 30-40 cm. Am aşteptat venirea utilajelor pentru a curăţa, apoi am venit în convoi până la Debreţin”, ne-a transmis Cosmin Bochiş.

foto: Cosmin Bochiș
foto: Cosmin Bochiș

foto: Cosmin Bochiș

Potrivit acestuia, circulaţia a fost închisă între orele 2 şi 5 dimineaţa. Zeci de autoturisme au fost blocate în zonă şi au mers în coloană după reluarea circulaţiei.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri