Sari la conținut
News Alert

VIDEO. O porţiune din autostrada maghiară M3, închisă din cauza viscolului şi poleiului

Viscolul, zăpada şi poleiul au blocat sâmbătă noaptea, timp de trei ore, autostrada M3, din Ungaria. Este una dintre cele mai tranzitate şosele de către românii din nord-vestul ţării care se îndreaptă spre Budapesta. Imagini din zonă ne-au fost trimise de un telespectator Digi24.

Potrivit lui Cosmin Bochiş, autostrada M3 din Ungaria, care face legătura între estul ţării vecine şi Budapesta, a fost blocată în jurul orei 2 a nopţii de sâmbătă spre duminică. În zona localităţii Gelej, la aproximativ 100 de kilometri de Debreţin, pe drum s-a strâns un strat de zăpadă de aproximativ 15 centimetri, care s-a depus peste gheaţa de pe carosabil.

Din acest motiv, un camion (foto jos) a derapat şi a blocat o bandă a autostrăzii. „A fost închisă circulaţia din cauza unui accident (...) şi apoi s-au format troiene de 30-40 cm. Am aşteptat venirea utilajelor pentru a curăţa, apoi am venit în convoi până la Debreţin”, ne-a transmis Cosmin Bochiş.

2

foto: Cosmin Bochiș

Potrivit acestuia, circulaţia a fost închisă între orele 2 şi 5 dimineaţa. Zeci de autoturisme au fost blocate în zonă şi au mers în coloană după reluarea circulaţiei.

Editor web: Adrian Laboş