Sari la conținut
News Alert

ASU Poli, victorie la limită la Deva

Până atunci, timișorenii au marcat de două ori, prin Ghinescu – înainte de pauză – și Vucea, imediat după reluare. Gazdele au revenit însă nesperat și Făgărășanu a redus din diferență, pentru ca mai apoi egalarea să vină de la Suciu, în minutul 82, după o fază prelungită de atac.

„S-a acumulat oboseală la unii jucători... cred că din cauza asta... altceva nu văd, nu văd rostul...”, adimte Răzvan Ghinescu, de la ASU Poli Timișoara.

În ultimele secvențe, ASU Poli și-a revenit și Flavius Tulcan a adus toate punctele pe Bega, de la poalele cetății, cu un șut din drob, din afara careului.

„Mă bucur că am avut reacție și în minutele de final am găsit soluții să ducem mingea în fața porții și să înscriem. Poate nemeritată această victorie, după aspectul reprizei a doua, dar norocul ține cu cei puternici”, a declarat Sorin Brîndescu, antrenorul liderului.

„Îmi felicit jucătorii pentru că au reușit să revină la 2-2... pe fondul unui joc bun, cu posesie, ocazii. N-am reușit, totuși, să terminăm măcar cu un egal, deși din punctul nostru de vedere cred că am dominat în totalitate jocul în repriza a doua”, a spus și omologul său, Marius Sîrbu.

ASU Poli Timișoara rămâne lider în seria a IV-a, cu 28 de puncte, trei mai multe decât Național Sebiș. Arădenii au trecut acasă, cu 2-0 de CSM Lugoj și au și ei acum trei „lungimi” peste ocupanta locului trei, Performanța Ighiu, care a învins în derby-ul local Metalurgistul Cugir, tot cu 2-0 luându-le astfel fața conjudețenilor. Prima jumătate a clasamentul este completată de FC Hunedoara, care a luat toate punctele tot după 2-0 cu ACSO Filiași.

Sâmbătă, alb-violeții se întorc pe „Știința” acolo unde vor primi replica echipei secunde a CSU Craiova.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Cristian Kovacs

Pe aceeași temă