Au contat doar un sfert

Data publicării:
infrangere bct-1

Până la pauza mare, situația s-a schimbat însă radical pe tabelă, după ce timișorenii au găsit cu greu drumul spre coșul advers, marcând doar 7 puncte în zece minute. Clujenii au profitat, s-au distanțat apoi, treptat și au terminat meciul cu 25 de puncte avantaj, 94-69.

„Am jucat bine doar 12 minute în acest joc. Nu avem suficienți jucători pentru a face rotația așa cum se cuvine. În primul sfert, doi jucători aveau deja două greșeli personale fiecare, și de acolo lucrurile au mers tot mai prost. Nu avem suficientă forță să jucăm unei echipe care evoluează atât de fizic, cum o face Clujul”, a explicat Nenad Mandic, antrenorul SCM BC Timișoara.

„În primul sfert am primit 27 de puncte și acest lucru nu îmi place, dar în rest, celelalte sferturi le-am controlat destul de bine și în atac și în apărare și ne-am putut desfășura jocul destul de consistent”, a fost de părere omologul său, Marcel Țenter.

Principalul marcator al bănățenilor a fost, din nou, Mladen Jeremic, cu 20 de puncte, în vreme ce Kyndall Dykes, cu 18 puncte, a fost cel mai prolific jucător al gazdelor. În weekend, BC SCM Timișoara are parte de a treia deplasare consecutivă, la Mediaș, unde va întâlni Gaz Metan, echipă ce a reușit și ea doar două succese în actuala stagiune.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri