Sari la conținut

Au spus adio Ligii I cu un nou eşec

CSMS Iaşi s-a calificat în Europa League. Echipa pregătită de Nicolo Napoli a câştigat dramatic, pe terenul lui ACS Poli Timişoara şi a încheiat pe primul loc în play-out. Goga a avut prima ocazie a gazdelor, dar a şutat în bară. Debutantul de 18 ani al bănăţenilor, Sebastian Mailat, a deschis scorul cu o super-execuţie.

„Foarte bucuros, mă bucur că am debutat cu gol... mai bine de atât nu cred că se putea”, a precizat Sebastian Mailat.

Hernandez a lovit apoi bara din lovitură liberă, iar gluma s-a îngroşat pentru moldoveni după ce Nimely a finalizat un contraatac purtat de Sorescu. Gheorghe Vasile a nimerit apoi doar bara, iar Piccioni a trimis în plasă, dar golul a fost anulat pentru offside. În prelungirile primei reprize, Golubovic a redus din diferenţă după un corner executat de Gheorghe Vasile. În minutul 82, Andrei Cristea a egalat pentru CSMS Iaşi, cu al şaptelea său gol stagional, dintr-o poziţie suspectă de offside. În minutul 89, Piccioni a adus victoria ieşenilor cu un şut fără speranţe pentru Smaranda.

Văd că vă ţineţi de inimiă, cât aţi avut pulsul în timpul meciului? Mult, mult... şi acum transpir rece, dar asta e meseria de antrenor, finalul, ultimele minute, sunt mereu grele, dar a fost foarte bine”, a recunoscut, la final, Nicolò Napoli, antrenorul celor de la CSMS Iaşi.

„Ne-a fost foarte greu să credem că pornisem cu 0-2, însă până la urmă se vede că suntem un grup puternic, că am reuşit să revenim”, a completat și Andrei Cristea.

Victoria cu 3-2 o duce, în premieră, pe CSMS Iaşi în preliminariile Europa League.