Sari la conținut

BASCHET. Obiective fixate 


„Noul sezon se anunţă destul de ok din punct de vedere financiar pentru noi. Nu avem un buget foarte mare, dar e un buget ce ne permite să facem o echipă cât de cât competitivă şi să atacăm de ce nu intrarea în play-off şi în final eight în Cupa României”, a declarat Ilie Trițoiu, manager general al BC SCM Timișoara.

Oficialul „leilor” speră ca, în paralel, să rezolve şi problema sumelor restante către jucătorii străini cu care timişorenii au pornit la drum în sezonul precedent.

„Acei 5, pentru că al şaselea jucător străin, că Kentwan Smith a rămas, jucători străini, într-adevăr avem câteva restanţe, nu o sumă foarte mare, iar în momentul în care vom primi notificări din partea lor o să vedem ce soluţii găsim ca să rezolvăm problema”, a continuat Trițoiu.

BC SCM Timişoara îşi conturează lotul, iar după aducerile lui Păun, Drăguşin şi Otasevic se pregăteşte să mai parafeze încă cel puţin patru transferuri din ţară şi din străinătate.

„Mai suntem discuţii cu un jucător român la fel de important – nu pot să vă spun numele până când nu e finalizată discuţia – mai avem jucători străini, pe filiera Nenad Mandic cu care suntem în discuţii”, a conchis managerul general al „leilor”.

Bănăţenii îşi reiau pregătirile pe 31 iulie, pe plan local, până pe 24 august când vor evolua într-un amical împotriva celor de la UBT Cluj-Napoca, înaintea plecării în cantonamentul din Zlatibor. Startul sezonului va fi prefaţat de Cupa Timişoara, la care vor lua parte, printre altele, cel mai probabil, Partizan Belgrad, Beroestara Zagora din Bulgaria şi Steaua.

Redactor: Claudiu Sav