Bataie cu sabii - episodul doi: imagini de pe o cameră de supraveghere

Data publicării:
bataie camera de supraveghere



Sâmbătă dimineaţa, trei dintre membri grupării conduse de Sorin Udrea l-au atacat pe un alt interlop, Tudor Stoiţi, într-un bar din oraş şi i-au înfipt o sabie în umăr. 

Pe imaginile furnizate de camera de supraveghere se vede cum doi dintre membrii grupării Udrea au sosit înaintea rănitului la spital. La Urgenţe a ajuns şi persoana înjunghiată însoţită de trei bărbaţi, care, de cum i-au văzut pe membrii grupării Udrea, au sărit la bătaie. Medicii şi asistentele au fost nevoiţi să fugă din calea interlopilor. Iar până la sosirea gardianului, o parte din bătăuşi a şi plecat. 

Aceast episod surprins pe camera de supraveghere este de fapt o răzbunare după ce gruparea Udrea a ieşit cam şifonată în urma unei altercaţii petrecute în martie într-un bar din oraş. Gruparea este în vizorul oamenilor legii din 2011, iar ieri poliţiştii de la Crimă Organizată şi IPJ Timiş au efectuat mai multe percheziţii la 10 domicilii ale suspecţilor. Cele 8 persoane au fost prezentate în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri