Sari la conținut

BCT și-a prezentat noutățile

Milorad Perovic, Vujadin Subotic și Slobodan Dunđerski sunt noutățile „leilor” înaintea confruntării de mâine din etapa a șaptea a Ligii Naționale. Primul va îndeplini funcția de antrenor principial și revine pe Bega după ce a mai stat pe banca Timișoarei ca secund al lui Predrag Badnjarevic.

„Am ajuns la Timișoara doar cu patru zile în urmă și am efectuat doar două antrenamente împreună cu băieții, dar sunt optimist în ceea ce privește meciul de mâine pe care este clar că vom încerca să îl câștigăm”, a declarat Milorad Perovic.

Alături de el au mai fost prezentați și cei doi noi stranieri ai grupării. Ambii cunosc bine campionatul României – idee pe care au și marșat de altfel conducătorii echipei. În vârstă de 33 de ani, Vujadin Subotic a evoluat două sezoane și jumătate la CSM Oradea și va suplini pozițiile 2 și 3.

„Cu toții am venit aici să ajutăm echipa, să ajutăm clubul să revină la ceea ce era înainte de această situație. Jucăm să câștigăm fiecare meci, dar avem nevoie de suportul spectatorilor pentru a ne îndeplini obiectivele din acest sezon și sper că vom reuși”, a precizat și  Vujadin Subotic.

La 28 de ani, fundașul Slobodan Dunđerski vine de la gruparea sârbă Mladost Zemun, pentru care a jucat ultimul meci ieri, în întrecerea internă – fiind de altfel și cel mai bun jucător de pe teren. În România, sârbul a evoluat chiar în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș, cu care a câștigat Cupa României, în sezonul 2012-2013, după o finală disputată la Timișoara.

„Este o situație destul de dificilă pentru noi, știm cu toții asta. Și eu știam acest lucru înainte să vin aici, dar îmi plac provocările și am încredere în această echipă și cred că vom putea câștiga mai multe meciuri”, a spus și Slobodan Dunđerski.

BC Timișoara primește mâine, de la ora 18:00, vizita sibienilor, care ajung în capitala Banatului și cu Florin Popa, jucător care a părăsit gruparea alb-violetă în această toamnă.

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Adrian Ionescu

Pe aceeași temă