Campania Help 25, vizând cancerul la sân: flash-mob cu dansatori de tango

Data publicării:
tango prima

La un semn, pe ringul de dans improvizat din Piaţa Victoriei, câteva perechi de dansatori au dat startul unul flash-mob inedit. Pe muzica potrivită şi cu paşii bine învăţaţi, artiştii s-au simţit ca în sala de repetiţii.

Cauza nobilă care i-a adus pe dansatori în centrul oraşului a fost mai puternică decât frigul de afară. ”Poate să fie zăpada şi iarna cât de grea, ne întâlnim şi mai dansăm, să ne vadă lumea. E un dans care, pot să spun, este legat de partea emoţională a lucrurilor. Suntem femei, suntem emotive, dansăm tango”, ne spune Maria Tîrtea. ”Dacă tot dansăm, haide să ne folosim această abilitate și pentru a susține o cauză importantă pentru noi”, afirmă și Giorgia Harasim. ”Toţi avem mame, toţi avem surori poate, toţi avem partenere de viaţă, şi e bine să conştientizeze toată lumea că această boală, cancerul la sân, nu iartă pe nimeni, de aceea trebuie prevenţia facută la timp”, adaugă Valentin Borcoş.

Flash-mobul de aseară face parte din Campania Help 25, ce are ca scop achiziţionarea unui mamograf, cu ajutorul căruia cancerul la sân ar putea fi depistat mult mai repede.

reporter: Adina Iriza
operator: Viorel Jiva
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri