Sari la conținut

Copil cu clanţa înfiptă în braţ

”L-am găsit cu clanţa de la uşă înfiptă în treimea inferioară a braţului stâng”, -Era chinuit? ”Era agitat, plângea”, ne-a relatat medicul Adriana Frenţ, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Arad.

Băiatul a ajuns din sala de joacă a centrului de plasament direct pe masa de operaţie a Spitalului de Urgenţă Arad. ”S-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe cu un corp contondent penetrat în articulaţia cotului, situaţie care necesită intervenţie chirurgicală de urgenţă şi intraoperator se va vedea dacă sunt afectaţi vase, nervi, oase”, ne-a spus Adrian Wiener, directorul medical al Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Arad.

”Copilul în vârstă de 13 ani, care se afla la Centrul de primire minori, se juca împreună cu alţi copii în curte, iar el alergând, a lovit uşa cu piciorul, iar aceasta, ricoşând, l-a lovit în zona braţului”, a precizat Vanina Vanci, purtător de cuvânt DGASPC Arad.

Centrul în care s-a produs accidentul este destinat copiilor abuzaţi de părinţi, care sunt luaţi din sânul familiei pentru a avea o şansă la o viaţă mai bună. Medicii care l-au operat pe băiat spun că leziunile sunt minore şi copilul îşi va reveni în câteva săptămâni.

reporter: Dan Codre
operator: Cristian Kovacs
editor web: Călin Țenche