Florin Bîrsășteanu, învingător la alegerile din Colegiul 3 Timişoara

Data publicării:
birsasteanu

Florin Bîrsăşteanu a preluat scaunul de deputat pentru Colegiul 3 Timişoara chiar de la cel care l-a lăsat liber. Maria Grapini i-a predat ştafeta, imediat după aflarea rezultatelor.

”Sunt extrem de satisfăcut pentru că am reușit să câștigăm și într-un mod, zic eu, detașat, chiar în fieful domnului Robu, demonstrând încă o dată că adevărata forță din USL am fost noi și nu dânșii”, a declarat Florin Bîrsășteanu.

”Ne-am aşteptat ca Partidul Naţional Liberal, la nivel naţional, să obţină mai mult, am crezut în capacitatea noastră de-a lua peste 20% din voturi, regretăm că nu e aşa, sau cel puţin aşa ne arată exit-poll-ul acum”, a afirmat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

La sediul PNL dezamăgire a produs nu numai procentul obţinut de principalul contracandidat al lui Bârsăşteanu, Viorel Coifan, dar şi prezenţa scăzută la vot.

”În proporţie zdrobitoare, secţiile pentru alegerile parţiale au fost la etaj, ceea ce a îngreunat accesul persoanelor vârstnice sau a celor cu dizabilităţi”, spune Viorel Coifan.

Candidatul Partidului Mişcarea Populară s-a declarat sceptic în privinţa numărului mare de persoane de pe listele suplimentare.

”Eu sunt un om precaut, aştept rezultatele finale pentru că avem experienţe din care exit-pollurile au fost departe de realitate. Ceea ce am văzut aici în Timişoara, sigur numărul de persoane pe liste suplimentare este ridicat, trebuie să vedem acest lucru”, spunea Daniel Funeriu, candidat la Colegiul 3 Timişoara.

Şapte candidaţi s-au aflat în cursa pentru fotoliul de deputat în Colegiul 3 Timişoara.

reporteri: Raluca Popa, Adina Iriza, Maria Rohnean
operator: Viorel Jiva, Adrian Hrişcu
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri