Sari la conținut

Întâlnesc o pretendentă la promovare


„Știu că e o echipă nou-promovată, au suporterii alături, o echipă frumoasă. Cu siguranță ei îi vor însoți la acest meci și vor crea o atmosferă pe măsură. Sigur că vor avea mult entuziasm, vor avea multă dorință de revanșă. Important e ca noi să fim concnentrați și să reușim să facem un meci bun și să luăm cele 3 puncte”, a spus Jerry Gane.

Vâlcenii au remizat, 2-2, pe terenul UT-ei în runda inaugurală, după un meci în care nu și-au putut folosi însă două dintre achizițiile importante ale verii.

„Săptămâna aceasta sper să se rezolve transferurile lui Mihai Dina și Călin Cristea – doi jucători importanți pentru mine, care s-au antrenat, dar nu au putut juca la Arad, speră să debuteze acasă, e clar că ne vor aduce un plus de experiență și calitate”, a adăugat antrenorul vâlcenilor.

„Am văzut că au jucători care nu duc încă 90 de minute la ei, s-ar putea să apară schimbări, am văzut că Drăghici a luat roșu la UTA și nu va juca, e și sub 21 de ani, au și ei problemele lor, dar le avem noi mai multe ale noastre”, admite și Sorin Brîndescu, antrenorul celor de la ASU Poli.

CSM Râmnicu Vâlcea a transferat vara aceasta 14 noi jucători. Duelul din Zăvoi are loc mâine, de la ora 17:30 și se vede, în direct, la Digisport 2.

Redactor: Claudiu Sav