Locuinţe de serviciu pentru cadrele medicale. Fostul bloc al Medicinei Legale din Timișoara, reabilitat

Data publicării:
locuinte prima

Fostul bloc al Institutului de Medicină Legală va fi reabilitat în totalitate. Se vor schimba ţevile, acoperişul. În plus, imobilul va fi anvelopat complet. Aproape 50 de apartamente vor fi modernizate.

 
”Au fost prinse pe lista de investiţii a Consiliului Judeţean pe anul 2014 reabilitarea şi reamenajarea blocului de locuinţe de pe strada Ciopec numărul trei, bloc care este la ora asta în patrimoniul Consiliului Judeţean, tocmai în ideea de a veni în sprijinul angajaţilor din Spitalul Judeţean”, ne anunță Călin Dobra, vicepreşedintele CJT.

Principalul criteriu de care se va ţine cont la întocmirea listelor cu agajaţii Spitalului Judeţean din Timişoara care primesc locuinţă de serviciu este ca persoana respectivă să nu aibă proprietăţi pe numele său. Celelalte criterii se vor stabili în perioada următoare de o comisie a CJT.

 
”În primul rând, înseamnă faptul că îi putem ajuta cu ceva, înseamnă faptul că li se acordă un acoperiş deasupra capului în nişte condiţii umane, condiţii bune şi în acest fel să reuşim, întradevăr, şi să-i ţinem, să-i fidelizăm, pentru a-şi desfăşura activitatea în cadrul Spitalului Judeţean”, afirmă Dan Ilincariu, purtătorul de cuvânt al unității medicale.

Cât despre finalizarea lucrărilor... ”dacă încep în primăvară lucrările, sperăm ca în trei - patru luni să fie şi finalizate”, ne spune Călin Dobra.

Valoarea lucrărilor este estimată la peste 3 milioane de lei.

reporter: Marcela Sferlea
operator: Adrian Hrişcu
editor web: Călin Țenche

ENT

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri