Moș Crăciun vine pe cal. Christmas Show: probă de Horse & Bike, bal mascat și sărituri, la Manejul Timișoara

Data publicării:
monica zagan



Horse & Bike: călărețul va trebui să parcurgă contracronometru jumătate din traseu
, sărind peste obstacole cu calul, apoi va folosi o bicicletă, pentru un parcurs printre jaloane. Moș Crăciun vine, la Manejul Timișoara, cu trăsura și sare peste obstacole, laolaltă cu un șofer de ambulanță, Spiderman și alte personaje costumate.

Concursul de sărituri peste obstacole Christmas Show, organizat de Direcția Silvică Timiș și Clubul Hipic Romsilva Timișoara la Manejul Timișoara, se va derula sâmbătă și duminică, 7 și 8 decembrie 2013, între orele 12 – 17, respectiv 11 – 16. Concursul este destinat călăreților amatori și profesioniști din partea de Vest a țării, membri ai cluburilor sportive de specialitate. Sunt așteptați să participe aproximativ 25 de cupluri jocheu – cal.

Înscrierile se pot face telefonic, până miercuri, ora 16. În ambele zile vor avea loc câte patru probe de nivel, obstacolele folosite în concurs având înălțimea de: 90 cm, 100 cm și 110 cm, existând și o probă în oglindă pentru copii. Duminică, câștigătorii fiecărui nivel vor fi premiați cu câte 550 lei, iar copiii vor primi premii în obiecte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri