Sari la conținut

Remiză în meciul "de şase puncte" ACS Poli Timișoara - Săgeata Năvodari

Pentru a doua oară în tot atâtea meciuri disputate în 2014, ACS Poli Timișoara a avut superioritate numerică în faţa adversarei din campionat. Săgeata Năvodari a rămas în 10 oameni încă din minutul 30, când Pană a fost eliminat pentru un atac periculos la Popovici.

O primă repriză anostă s-a încheiat totuşi cu gol, însă în poarta lui Nuno Claro. Dezavantajaţi numeric, oaspeţii au deschis scorul la ultima fază a primei părţi, prin lovitura de cap a lui Munteanu.

La pauză, Aurel Şunda i-a introdus în teren pe Trandu şi pe debutantul Kneeshaw, iar Boldea a ratat prima ocazie pentru ACS Poli. Egalarea s-a produs în minutul 56, prin lovitura de cap a lui Şeroni.

Oaspeţii s-au baricadat în apărare, iar englezul din atacul timişorenilor a fost împins în careu de Panagopoulos, Şunda a protestat şi a fost trimis în tribune.

Patru minute mai târziu, acelaşi Kneeshaw a fost servit de Popovici, dar preluarea sa a lăsat de dorit; şi tot el s-a aflat aproape de gol în minutul 89, dar a fost blocat la limită.

Cea mai mare ocazie de gol le-a aparţinut însă oaspeţilor. Pe contraatac, fostul polist Chiacu era să dea lovitura, dar Nuno Claro a salvat din poziţie de unu la unu.

S-a încheiat 1-1, iar etapa viitoare urmează un nou duel pentru evitarea retrogradării pentru ACS Poli, contra lui FC Botoşani.

redactor: Ionuţ Suciu
imagini: Digi Sport
editor web: Călin Țenche