Sari la conținut

Sala Polivalentă din Reșița a rămas închisă

Handbaliștii de la Adrian Petrea Reșița şi jucătorii de fotbal în sală de la Muncitorul au primit din nou interdicţia de a se antrena la Sala Polivalentă din Reşiţa, închisă la finele anului trecut din pricina  lipsei avizului ISU. Asta după ce, initial, fuseseră lăsați să se antreneze în incinta ei o perioadă, pentru restartul sezonului.

În aceste condiții, primii au apucat să pregătească meciul din sferturile de finală ale Cupei României cu CSM București, de la finele săptămânii, doar în sala de sport a Liceului Teoretic „Traian Vuia“.

„De două săptămâni a venit un nou director la Direcția de Patrimoniu și a preluat tot ce tine de Sala Polivalentă și a decis să o închidă din nou, de aceea am fost expulzați. A fost o situație incomodă, nu am avut tot procesul de antrenament la dispoziție, cu care eram noi obișnuiți, nu l-am avut la îndemână”, explică Adrian Petrea, antrenorul reșițenilor.

Antrenorul cărășenilor a primit însă asigurări din partea oficialităților că următoarele două partide de acasă, cu Energia Târgu Jiu și Potaissa Turda, importante în vederea play-off-ului, se vor desfășura, totuși, la Reșița.

„Chiar azi dimineață am fost într-o discuție cu președintele interimar al Consiliului Județean de care aparține Sala Polivalentă și avem sprijinul dânsului și certitudinea că meciurile care urmează le vom juca în Sala Polivalentă”, mai spune tehnicianul cărășean.

Până acum, cele două grupări și-au amânat meciurile oficiale sau au căutat să dispute testele de verificare din această perioadă, în alte locații. În ceea ce privește echipa de handbal, duelul din sferturile Cupei României cu CSM București are loc sâmbătă de la ora 20:00, în capitală, și va putea fi urmărit, în direct, pe Digisport 1. 

Reporter: Claudiu Sav

Operator: Dan Petcu