Târg de joburi la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului

Data publicării:
oferte A

Aici, studenții, dar și absolventii interesați pot intra în legătură directă cu firmele care, cred ei, că i-ar avantaja profesional și care le-ar oferi un loc de muncă. În ceea ce privește posturile puse la dispoziție, acestea ating toate specializările universității, cuprinzând domenii precum input agricol, mașini agricole, tehnologia produselor alimentare, medicină veterinară și zootehnie.

Teodora Bistrean este în anul III la Bioinginerie și ar vrea să lucreze ca inginer agronom. Deși firma la care şi-ar dori să lucreze nu are posturi vacante, tânăra va ţine legătura cu reprezentanţii acesteia pentru o viitoare colaborare. Mai ales că şi salariul este unul motivant: ” Posturile de ingineri agronomi sunt de departe cele mai căutate din domeniu. Salariile pornesc de la 2.000 de lei, doar că deocamdată nu există posturile libere”.

 

Miky Babușcov, manager zonal de vânzări, ne precizează: ”Angajatorii caută ingineri zootehnişti, specialişti în ingineria mediului, dar şi în bioinginerie”.

Peste 60% dintre absolvenţii de anul trecut şi-au găsit de lucru în domeniile în care s-au specializat. Puțin, spune conducerea universității, însă acum angajările au început să ia avânt. A doua ediţie de anul acesta a târgului de joburi a reunit 34 de firme. Ofertele nu au fost doar pentru absolvenţi, ci şi pentru studenţi, care pot face stagii de practică în cadrul societăţilor.

Redactor: Ioana Sapianu
Editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri