Valentine's Day în restaurantele și cluburile timișorene: călătoriți pe Insula Dragostei, petreceți cu Music for Love

Data publicării:
club prima 1



Dacă vreţi să petreceţi câteva ore relaxante în compania iubitului sau iubitei, o alegere bună ar fi restaurantele, care anul acesta au pregătit meniuri condimentate cu... iubire.

De exemplu, puteţi servi un meniu special, din care nu lipsesc simbolurile dragostei - la gustarea rece veţi avea în farfurie inimioare de caşcaval şi floricele de cabanos, iar desertul va fi unul foarte simplu: iubire de ciocolată. Pentru o gustare rece, un fel principal şi desert trebuie să plătiţi 59 de lei, iar în preţ este inclus şi un program muzical oferit de un DJ.

Un alt restaurantul din Timişoara promite o seară de neuitat alături de persoana iubită. Bucătarii de aici au pregătit două meniuri speciale. Puteţi opta pentru primul meniu, format din Preludiul Iubirii, Poţiunea Dragostei, şi un desert - Iubire împlinită. Cel de-al doilea meniu vă aduce pe masă o gustare rece - Începutul Poveştii, continuă cu un fel de bază - Drumul Iubirii, iar la sfârşit, desertul vă duce pe Insula Dragostei. Pentru fiecare dintre cele două meniuri, veţi plăti 89 de lei, de persoană.

În cazul în care vreţi să sărbătoriţi Ziua Îndrăgostiţilor pe ringul de dans, cluburile din Timişoara promit petreceri de neuitat. Vineri seara va concerta, de Valentine's Day, trupa Vunk. În altă locație, patronii promit o petrecere internaţională, la care domnişoarele vor avea intrarea liberă până la ora 24. Iubitorii jazz-ului pot combina iubirea cu muzica la petrecerea Music for Love.

redactor: Adina Iriza
editor web: Călin Țenche

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri