Sari la conținut

Ziua Muncii în magazine: clienții le-au luat cu asalt, atrași de reducerile spectaculoase

Prin muncă au sărbătorit Ziua Muncii angajații unor lanțuri de magazine de electrocasnice, care au profitat de vacanța românilor și a pregătit oferte. Dacă nu au avut noroc de soare și grătare, timișorenii au ieșit la cumpărături.

Unii clienți au știut încă de acasă ce reduceri să vâneze. ”Am venit să vedem o mașină de spălat. Ce să zic, nouă ne-a convenit, așa că am comandat și așteptăm să ne vină acasă”, - Cât ați economisit? ”Vreo 250 lei”, ”Vrem să luăm, doar că nu ne-am hotârât, acum am văzut oferta, ne plimbăm”, - Doar de televizoare sunteți interesați? ”Și o tabletă, pentru jocuri, pentru cea mică”, ”Full HD, 3D sa fie. Sunt cu băiețelul, el vrea 3D neaparat”, spuneau clienții.

Ofertele au fost adaptate la perioada de 1 Mai, când lumea nu uită de gadgeturi nici la picnic. Produsele scoase la oferta de primăvară sunt cele care pot fi luate cu ușurință la iarbă verde cum ar fi tabletele, care au oferte de până la 300 de lei. Cei care au gândit oferta nu i-au uitat însă nici pe cei care preferă activitățile în casă, cum ar fi jocurile pe televizor. Așa că si plasmele au reduceri de până la 8.000 de lei.

”Încercăm să scurtăm perioada de așteptare a clienților până la Black Friday din toamnă, așa că am gândit oferte mai ales că, acum, româniii sunt liberi de 1 Mai. În principiu, ne-am dori să realizăm o cifră de 5 milioane de euro la nivel de rețea”, afirmă Zoltan Ferency, șeful unui magazin de electrocasnice.

Iar pentru cei mai comozi, retailerii au venit cu oferte şi pe internet.

De 1 Mai, și prețurile mari și-au luat vacanță. Magazinele de profil au redus prețurile cu până la 70%, astfel că mulți dintre clienți își pot comanda online gadgetul dorit.

Ofertele la electrocasnice sunt valabile în perioada 1-4 mai, cât va dura promoția.

reporter: Raluca Popa
operator: Daniel Șoșdean
editor web: Călin Țenche