UVT Agroland | Obiectiv clar: promovarea

Data publicării:
uvt agroland
Bogdan Paul, fostul selecționer al echipei naționale de volei feminin a României, a fost prezent în platoul Diviziei Locale, unde a vorbit despre alegerea făcută: banca tehnică a celor de la UVT Agroland Timișoara.

„Este cât se poate de clar că m-a atras conceptul, sper să reușim să îl dezvoltăm așa cum ne-am propus și sunt absolut convins că el va avea o finalitate pe o perioadă lungă de timp”, a explicat Bogdan Paul, în cadrul Diviziei Locale.

Noul technician al echipei timișorene va avea la dispoziție un lot în care se vor regăsi, din această vară, Diana Tătaru Mihalea Ozun și Daria Popa-Calotă jucătoare cu experiența Diviziei A1. Alături de ele vor evolua și junioarele clubului, iar lotul va mai fi completat zilele acestea cu o jucătoare din Muntenegru.

„Sunt jucătoare care sunt absolut convins că dacă avem grijă de ele vor reuși să facă pasul între ceea ce înseamnă nivelul la care se regăsesc și marea performanță”, a completat Bogdan Paul.

„Suntem în legătură cu agenți de jucători, suntem în legătură cu jucătoare, avem un pre-contract semnat cu o jucpătoare foarte interesantă, dar în principiu ne cam închidem faza de transferuri”, a admis și președintele grupării, Horia Cardoș.

Sezonul ligii secunde de volei feminine debutează pe 15 octombrie, iar prima etapă din seria vestică propune un prim derby, cel dintre CSU Politehnica Timișoara și UVT Agroland Timișoara.

Redactor: Claudiu Sav

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri