Deținutul evadat de la Penitenciarul Focșani a fost prins. Era condamnat la 5 ani și 2 luni de închisoare

Data actualizării: Data publicării:
Un deținut a evadat de la Penitenciarul Focșani
Un deținut a evadat de la Penitenciarul Focșani. Foto: IPJ Vrancea

ACTUALIZARE. Deținutul care a evadat, miercuri, de la Penitenciarul Focșani în timp ce se afla la muncă în secția exterioară a fost prins, a anunțat IPJ Vrancea.

Tânărul evadat, care era condamnat definitiv la 5 ani şi 2 luni de închisoare pentru tâlhărie calificată, a fost prins de politiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală

ȘTIREA INIȚIALĂ Este alertă în județul Vrancea, miercuri, după ce un deținut din Penitenciarul Focșani a evadat în timp ce se afla la muncă în secția exterioară.

„La data de 18.10.2023, ora 13,16, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin SNUAU 112 de către lucrătorii din Penitenciarul Focşani cu privire la faptul că un bărbat de 23 de ani, deţinut în Penitenciarul Focşani, a evadat în timp ce se afla la muncă în secţia exterioară”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Bărbatul era îmbrăcat cu blugi de culoare gri, hanorac negru și adidași albi.

Potrivit Poliţiei, în vederea capturării deţinutului, au fost dispuse imediat măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv blocarea căilor de acces - posibile direcţii de deplasare, alarmarea echipajelor din teren, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare, precum şi cooperarea cu celelalte instituţiile abilitate.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri