Bărbat de 34 de ani, înjunghiat în plină zi de un necunoscut, în Pitești

Data actualizării: Data publicării:
Tânăr în hanorac ține un cuțit în mână
Jaf într-un magazin din București. Un tânăr a amenințat cu cuțitul o vânzătoare și a furat bani și țigări. Foto: Profimedia Images

Un bărbat de 34 de ani a fost atacat cu un cuțit de către un necunoscut, în plină zi, pe o stradă din orașul Pitești. Agresorul nu a fost încă identificat.

”În ziua de 25 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, de către un tânăr de 34 de ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută l-ar fi tăiat cu un cuţit, în timp ce se afla în apropierea unui bloc de locuinţe din Piteşti”, a transmis, marţi, IPJ Argeş.

Sursa citată a precizat că la faţa locului au fost direcţionaţi poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti, stabilind că cele sesizate se confirmă.

”Cercetările au fost preluate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 1 Poliţie Piteşti. Persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri, în urma investigaţiilor stabilindu-se că a suferit leziuni prin tăiere, fără ca acestea să îi pună viaţa în pericol”, a mai transmis sursa citată, potrivit News.ro.

Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârşită şi luarea măsurilor legale care se impun.

La ora transmiterii acestei ştiri, presupusul agresor nu a fost identificat.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri