Bărbatul dat dipărut după ce o barcă cu 9 persoane s-a răturnat în Dunăre a fost găsit mort

Data publicării:
pompieri salvatori cu barca pe dunare
O barcă supraaglomerată, cu barcagiul beat, s-a răsturnat pe Dunăre, la Corabia Foto: captură video Digi24

Tânărul de 21 de ani, dat dispărut după ce o barcă în care se aflau nouă oameni s-a răsturnat duminică în Dunăre, în zona Corabia, județul Olt, a fost găsit mort. Potrivit ISU Olt, cel care conducea ambarcaţiunea era sub influenţa băuturilor alcoolice, iar barca ar fi avut doar patru locuri. Celelalte opt persoane se află în afara oricărui pericol.

„Trupul neînsuflețit al bărbatului căutat pe Dunăre, în zona localității Corabia, a fost identificat la aproximativ 12,5 kilometri de locul în care a fost găsită barca, în aval”, a transmis marți ISU Olt.

Tânărul de 21 de ani a fost căutat de duminică cu scafandri, acțiunea fiind dificilă din cauza vitezei mari de curgere a apei și a curenților puternici.

O barcă s-a răsturnat duminică în apele Dunării. În barcă se aflau 9 persoane, toate din orașul Corabia. 8 din cele 9 persoane au ieșit singure la mal, conștiente.

Conducătorul ambarcațiunii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit IPJ Olt.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri