Căţelul cu petarda în gură a fost maltratat pe o stradă circulată. Asociaţia care îl îngrijeşte: "Nimeni nu a văzut, nu a auzit nimic"

Data actualizării: Data publicării:
catel maltratat

Câinele grav rănit după ce mai mulţi bărbaţi i-au băgat în gură o petardă care, ulterior, a explodat, a fost operat, va fi vaccinat, deparazitat şi propus pentru adoptie, a declarat la Digi24 Nicoleta Lontos, vicepreşedinta Asociaţiei FreeLife Satu Mare, cea care a preluat căţelul.

Ea a spus că asociaţia a depus sesizare şi plângere la poliţie şi va cere analizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a vedea dacă pot fi găsiţi făptaşii.

Nicoleta Lontos a subliniat că, deşi acest act de cruzime s-a petrecut pe o stradă circulată, nimeni nu a văzut nimic şi nici nu a auzit nimic.

„Toată lumea vorbeşte, oamenii sunt foarte porniţi pentru a afla făptaşul, dar nimeni nu a văzut, nu a auzit, deşi e o zonă circulază, strada Botinului, e şi cimitir acolo. S-ar fi putut să vadă cineva, dar multă lume nu vrea să vorbească, ba e vecinul şi nimeni nu vrea să se puna rău cu vecinul...

Dacă nimeni nu vorbeşte, nu vom putea face prea multe”, a spus ea.

Nicoleta Lontos a precizat că acest câine are in jur de 7 - 8 ani, este sterilizat, trăia pe stradă, într-o cuşcă, era îngrijit de mai multe persoane, care îi dădeau de mâncare.

Căţeluşa va fi propusă pentru adopţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri