Sari la conținut

Ce au descoperit polițiștii de la circulație după o razie de 3 ore în București

Razie de amploare pe străzile Capitalei, sâmbătă noapte. Poliţiştii de la circulaţie şi ordine publică au instalat filtre pe şosele în căutarea şoferilor care nu respectă legea. Amenzile au curs iar 2 dintre cei opriţi în trafic au chiar dosare penale pentru consum de droguri.

Acţiune de amploare noaptea trecută pe străzile Capitalei. Peste 30 de poliţişti de la Brigada Rutieră şi de la secţiile de poliţie din cele 6 sectoare au făcut controale pe şosele: de la acte până la testări cu aparatul antidrog.

„În numai 3 ore poliţiştii Brigăzii Rutiere au reţinut 13 permise de conducere, marea majoritate pentru consum de băuturi alcoolice la volan, şi au constatat 4 infracţiuni”, afirmă Ovidiu Munteanu, Brigada Rutieră Bucureşti.

Doi şoferi s-au urcat la volan după ce au consumat substanţe psihoactive. Unul dintre ei susţine că aparatul cu care a fost testat nu funcţionează.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibaţie alcoolică de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat şi, de asemenea, fiind testat cu aparatul antidrog acesta a ieşit pozitiv. În această cauză s-a întocmit dosar penal”, spune Ovidiu Munteanu - Brigada Rutieră Bucureşti

În 3 ore poliţiştii au dat 57 de amenzi pentru încălcarea normelor rutiere. O tânără transporta mai mulţi pasageri decât e permis

Un alt şofer oprit la control a fugit de poliţişti. Agenţii au şi aflat de ce, după ce l-au prins pe o stradă din cartierul Ferentari. I-au găsit în maşină o armă de foc pentru care nu avea permis legal.