Clotilde Armand spune că a fost agresată în trafic

Data actualizării: Data publicării:
clotilde armand
Clotilde Armand spune că a fost agresată în trafic

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că a fost agresată, miercuri dimineață, în trafic. Într-o postare publicată pe pagina sa de acebook, Clotilde Armand scrie că un bărbat agresiv i-a lovit mașina de mai multe ori, ba chiar a încercat să îi deschidă portiera. 

Clotilde Armand spune că a reclamat incidentul la Poliție.

Ea sugerează că a fost victima unei încercări de intimidare a sa și spune că nu va ceda amenințărilor pe care le califică drept mafiote.

"În această dimineață eram în trafic iar la stopul unui semafor un bărbat agresiv a venit spre mașina mea, a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-mi deschidă ușa de mai multe ori. Am raportat incidentul Poliției și mi-am văzut mai departe de drum.

PS: Guys, sunteți tot mai penibili. Nu mă intimidați și nici nu voi ceda în fața amenințărilor voastre mafiote", este mesjaul lui Clotilde Armand.

Ea a ajuns în urmă cu puțin timp la Primăria Sectorului 1, unde a făcut noi declarații legate de scandalul gunoaielor și a anunțat că nu este de acord cu propunerea firmei de salubriatte după discuția de mediere care a avut loc la Prefectura București.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că a avut marţi o întâlnire cu reprezentanţi ai Romprest şi ai Primăriei Sectorului 1 în care a propus o soluţie pentru continuitatea salubrizării în această zonă administrativă. Acesta a precizat că nu a fost luată încă o decizie cu privire la solicitarea de a fi declarată starea de alertă în Sectorul 1, deoarece încă nu a primit toate datele necesare.

Potrivit prefectului Capitalei, ambele părţi declară că sunt de acord să facă eforturi pentru a menţine serviciile funcţionale. 

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri