Foto Daniel Radcliffe, starul din Harry Potter, a devenit tată. Primele imagini cu familia lui

Data publicării:
Daniel Radcliffe și partenera sa, Erin Darke
Daniel Radcliffe și partenera sa, Erin Darke. Foto: Profimedia Images

Actorul britanic Daniel Radcliffe, vedeta din seria de filme "Harry Potter", a devenit tată pentru prima oară. El a fost văzut plimbându-se cu copilul pe străzile din New York, alături de partenera sa, actrița Erin Darke.

Vedeta de film are primul copil împreună cu partenera sa, actriţa Erin Darke, în vârstă de 38 de ani. Daniel Radcliffe şi Erin Darke au o relaţie de mai bine de un deceniu.

Potrivit Daily Mail, citată de EFE și Agerpres, Radcliffe, în vârstă de 33 de ani, a fost fotografiat recent alături de actriţa americană, plimbându-se cu un cărucior pe străzile din New York.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu au fost făcute publice informaţii referitoare la numele şi sexul copilului.

Ziarul The Times a relatat în martie că cei doi aşteptau primul lor copil, la mai bine de un deceniu după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului "Kill Your Darlings", în 2012.

Pe lângă populara sagă "Harry Potter", celebrul personaj creat de scriitoarea britanică J.K. Rowling, Radcliffe a jucat în ultimii ani în producţii precum "Trainwreck", "Jungle" sau "The Lost City".

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri