Darius Vâlcov a fost amendat pentru parcare, înaintea procesului în care este acuzat de instigare la dare şi luare de mită

Data publicării:
20170619_ICCJ_DARIUS_VALCOV_01_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Darius Vâlcov. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost sancţionat, marţi, de poliţiştii locali din Târgu-Jiu, după ce şi-a parcat maşina într-un loc nepermis. El a primit o amendă de 290 de lei înainte să înceapă procesul în care este acuzat de instigare la dare şi luare de mită, informează MEDIAFAX.

Fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost sancţionat, marţi, de poliţiştii locali din Târgu-Jiu, după ce şi-a parcat maşina într-o intersecţie din apropierea Tribunalului, blocând astfel trotuarul.

Darius Vâlcov, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a parcat maşina în zona unei intersecţii pentru că nu ar fi găsit un loc de parcare.

„Nu era niciun loc. Când am venit, nu era absolut niciun loc. O să primesc sancţiunea şi nu e niciun fel de problemă", a spus Darius Vâlcov.

„Va primi două puncte amendă, două puncte la permis", a precizat unul dintre poliţiştii locali.

După ce a primit amenda, Vâlcov a plecat la Tribunalul Gorj, unde a început procesul, în jurul orei 16.00. Fostul consilier al premierului Viorica Dăncilă este acuzat de instigare la dare şi luare de mită, procurorii având informaţii că Vâlcov ar fi mituit un funcţionar din cadrul Oficiului de Cadastru.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri