Video Donald Trump stârnește un nou scandal în SUA. S-a dus să joace golf de Ziua Eroilor

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump joaca golf fara masca de protectie
Captură video via Washington Post

Donald Trump este în mijlocul unui nou scandal în SUA, după ce a fost filmat jucând golf de Ziua Eroilor, moment dedicat soldaților americani căzuți pe câmpurile de luptă. Presa americană a reacționat, punând ieșirea la golf a lui Trump în contextul celor 100 000 de morți provocate de coronavirus în Statele Unite. 

"Câte poveşti despre faptul că am ieşit afară şi poate pentru un pic de exerciţiu am jucat golf în weekend! Ştirile false&total corupte au făcut ca aceasta să pară un păcat mortal - ştiam că asta se va întâmpla!", a scris pe Twitter Trump, spunând că a fost prima dată când a jucat golf în ultimele trei luni.

Trump a jucat golf duminică, la unul dintre cluburile sale din suburbiile Washingtonului, iar sâmbătă, la același club, a fost văzut fără mască și fără să respecte distanțarea socială cerută de autorități. 

Decizia sa de a se întoarce la partidele de golf este un simbol clar al dorinței sale de a lăsa în spate criza de sănătate publică care zguduie America și care i-a pus în pericol mandatul la Casa albă, scrie Washington Post

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri