Auxiliar de clasa a VII-a: Ce zodii aveau Mircea cel Bătrân și Baiazid

Data publicării:
horoscop-mircea-cel-batran-baiazid

Un exerciţiu dintr-un caiet de lucru destina elevilor de clasa a VII-a a devenit viral pe internet şi a atras criticile părinţilor nemulţumiţi de faptul că astrologia a ajuns să fie folosită în manualele şcolare. 

Fotografia cu enunțul în cauză a fost postată pe Facebook de Liga Studenților Iași și a fost distribuită de sute de utilizatori.

Potrivit exercițiului din caietul auxiliar, elevii trebuie să aleagă zodia în care se încadrează Mircea cel Bătrân şi Baiazid, pe baza un calităţi şi defecte care ar fi specifice unor semne zodiacale.

Auxiliarul în cauzăse numește „Limba și literatura română clasa a VII-a – caiet de lucru structurat pe domenii”, apărut la Editura Booklet.

Din prezentarea de pe pagina de internet a editurii nu reiese, însă, că respectivul caiet ar fi avizat de Ministerul Educației Naționale, precizează educatieprivata.ro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Redactor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri