REZULTATE BAC 2018. Notele ruşinoase obţinute de fiul unui ministru

Data actualizării: Data publicării:
examen agerpres crop bacalaureat
FOTO: Agerpres

O treime dintre candidaţi au picat bacalaureatul 2018. Printre ei, şi un fiu de ministru. Matematica i-a încurcat pe cei mai mulţi.

examen agerpres crop bacalaureat
FOTO: Agerpres

Peste 120.000 de absolvenţi au dat examenul de bacalaureat. Printre ei şi copiii miniştrilor de la Educaţie şi Relaţia cu Parlamentul, Valentin Popa, respectiv Victor Ilie. Copilul celui din urmă a euşuat cu 4,80, dar fiica ministrului Educaţiei a luat 9,20.

Ilie Eduard, fiul ministrului Viorel Ilie, a fost elev al Colegiului Naţional „Ferdinand I” Bacău, la specializarea Matematică - Informatică.

El a obţinut notele 7,3 la Limba română – proba scrisă, 3,1 la Matematică şi 4,2 la Informatică. Media finală a fost 4,80, potrivit rezultatelor la BAC 2018, publicate de Ministerul Educației Naționale.

În schimb, Teodora Popa, fiica ministrului Educaţiei Valentin Popa, a susţinut examenul de Bacalaureat 2018 la Suceava. Adolescenta este absolventă a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”.

La Limba şi literatura română, Teodora Popa a obţinut nota finală 8,85, la Matematică a obţinut nota 9,55, iar la proba scrisă de Chimie a obţinut 9,40, rezultatul final obţinut fiind 9,26.

Citiţi şi:

REZULTATE BAC 2018. Reacțiile elevilor și părinților

REZULTATE BAC 2018. Edu.ro a afișat notele la Bacalaureat. Harta promovabilității pe județe

REZULTATE BAC 2018. O treime dintre candidați au picat. Județe fruntașe și județe codașe

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri