A. Boagiu, despre telegondola lui Oprescu: Ne vom deplasa în funcție de numărul de curajoși

Data publicării:
anca boagiu mfax

„Domnul Oprescu e o persoană foarte simpatică. Nu ne mai suspendăm cu mașinile pe autostradă, ci cu trupurile pe telegondole”, a comentat Anca Boagiu.

Prim vicepreședinte PDL a susținut că trebuie discutate proiectele fezabile, menite să ajute locuitorii Bucureștiului.

„Curajul va fi un criteriu de evaluare al proiectului. Câți curajoși are Bucureștiul? În funcție de numărul de curajoși ne vom deplasa în București. E nostim. Cum să te urci în telegondola aceea care traversează Bucureștiul? Printr-un sistem de catapultare? Cred că de-aia a eșuat autostrada suspendată, că nu puteam arunca mașinile”, a adăugat aceasta.

Comisia Europeană nu va aloca fonduri pentru acest proiect, este de părere Anca Boagiu.

Edilul şef al Capitalei a spus că atunci când a auzit de planul cu transportul suspendat rapid, l-a bufnit râsul şi a avut reţineri, însă Uniunea Europeană a ajuns la concluzia că acest lucru ar rezolva multe probleme, iar pentru asta sunt puşi la dispoziţie mulţi bani, aşa că trebuie "să încercăm să vedem ce se întâmplă".

„Este o hotărâre a Uniunii Europene prin care s-a ajuns la concluzia că acest lucru ar rezolva multe probleme şi pentru acest lucru există o finanţare mare. Hai să încercăm să vedem ce se întâmplă. Dacă vom putea să o facem, încă nu se ştie unde. Ar putea să se întâmple maxim două lucruri: unul ar fi că o să se plimbe numai politicienii, să ajungă mai repede la serviciu, iar cel de-al doilea că se vor plimba curajoşii”, a mai spus Sorin Oprescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri