Accident grav în Mehedinți. Un bărbat a murit după ce s-a izbit cu mașina de un stâlp

Data publicării:
Accident grav în comuna Cireşu, judeţul Mehedinţi.
Accident grav în comuna Cireşu, judeţul Mehedinţi. Foto: IPJ Mehedinţi

Un șofer în vârstă de 54 de ani a murit, sâmbătă seara, în județul Mehedinți, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp de beton şi pe urmă s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Poliţiştii orşoveni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, în comuna Cireşu, judeţul Mehedinţi. Astfel, sâmbătă seara, un bărbat în vârstă de 54 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat cu maşina într-un stâlp de beton, ulterior autoturismul răsturnându-se pe partea carosabilă.

„Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a stabilit că, un bărbat de 54 de ani, din comuna Izvoru-Bîrzii, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Cireşu, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului si a lovit un stâlp de beton, iar ulterior autovehiculul s-a răsturnat pe partea carosabilă”, transmite IPJ Mehedinţi, potrivit News.ro.

În urma accidentului, șoferul mașinii a murit.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii accidentului, mai precizează sursa citată.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri