ACCIDENT PE VALEA OLTULUI. Cinci persoane au murit, trei au fost rănite

Data publicării:
2302 20accident-51256

Accidentul s-a produs pe drumul naţional 7, în apropierea localităţii Călimăneşti, în jurul orei 1 a.m. În momentul accidentului, carosabilul era umeddin cauza ploii. Timp de două ore, circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate.

Din primele verificări, s-a stabilit că autoturismul care circula către Râmnicu Vâlcea - Sibiu a intrat în coliziune cu o dubă care circula din sens opus, a declarat la Digi24 Alina Teodorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

În urma impactului, toate cele cinci persoane din autoturism au decedat. Cele trei persoane aflate în dubă au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea.

La faţa locului s-au deplasat şapte echipaje ale Ambulanţei, din care trei cu medic, şi un echipaj de descarcerare SMURD, a declarat la Digi24 purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Vâlcea, Ioana Dincă.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu existau date care să confirme că vreuna dintre aceste persoane ar avea nevoie de un transfer interclinic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri