Alin Vigariu: Trebuia să fiu în avionul care s-a prăbuşit în Franţa

Data publicării:
Alin Vigariu-Mediafax Foto-Mircea Rosca

Foto: Mediafax

Am plecat la 45 de minute după avionul care s-a prăbuşit. Sunt în regulă. Am fost împărţiţi în trei dintre cele patru avioane care au plecat din Barcelona într-un interval foarte scurt de timp. Timpul de aşteptare în Dusseldorf pentru legătura noastră era prea mare, aşa că am fost împărţiţi în trei grupuri. Eu şi încă 6-7 colegi am fost în cursa de Zurich. Am vorbit cu prietenii, cu familia, toţi erau îngrijoraţi pentru că ştiau că o să plec din Barcelona. La Zurich am aflat despre dezastru, nu ştiam nimic de grupul de colegi care a zburat la Munchen, eram îngrijorat”, a spus Ştefan Vigariu, la o televiziune de sport.

Echipa suedeză Dalkurd FF, din a treia ligă, ar fi trebuit să se afle în avionul companiei Germanwings, prăbuşit în sud-estul Franţei, însă conducerea acesteia a decis să schimbe planurile în ultimul moment.

Echipa Dalkurd FF urma să revină în Suedia după un stagiu în Catalunia. Însă, ajunşi la aeroportul din Barcelona, jucătorii şi stafful tehnic au renunţat, deoarece distanţa de la Dusseldorf până în Suedia era prea mare. Astfel, jucătorii au cumpărat ultimele bilete disponibile la trei zbouri diferite, care urma să-i ducă la Zurich şi Munchen.

Un avion Airbus A320 al companiei Germanwings, filiala low-cost a societăţii Lufthansa, care circula de la Barcelona către Dusseldorf şi avea la bord 144 de pasageri şi şase membri ai echipajului, s-a prăbuşit marţi în regiunea Barcelonnette, într-o zonă muntoasă din sudul Franţei.

Alin Ştefan Vigariu, în vârstă de 34 de ani, s-a transferat la Dalkurd FF în vara anului 2014, după ce anterior mai jucase la formaţiile Universitatea Craiova, Electroputere Craiova, Rocar Bucureşti, IK Brage (Suedia), Gloria Buzău, Gaz Metan CFR Craiova, CS Turnu Severin, Alro Slatina, FC Olt şi Arieşul Turda.

Citiți și: Avion prăbușit în Alpi. Căutarea rămășițelor va dura săptămâni întregi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri