Amenințări mafiote în lanț, la Sintești. Autorul, de negăsit

Data actualizării: Data publicării:
politisti la sintesti
Anchetatorii au descoperit în această dimineață o nouă amenințare în apropiere de casa bărbatului care a sunat ieri la 112.

Continuă ancheta în Ilfov, acolo unde a fost găsită o grenadă, lipită cu scoci, de gardul unei case. Anchetatorii au descoperit în această dimineață o nouă amenințare în apropiere de casa bărbatului care a sunat ieri la 112.

Este vorba despre al doilea dispozitiv potențial exploziv, o sticlă în care este o substanță inflamabilă, se pare că diluant. În continuare autorul este de negăsit.

Georgiana Iuzic, jurnalist Digi24: Anchetatorii s-au deplasat în această dimineață în localitatea Sintești, după ce au primit un nou apel prin 112, de la o persoană care a spus că are în curtea casei un dispozitiv ce miroase a gaz.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului împreună cu criminaliștii care au ridicat probe din curtea bărbatului.

Din primele verificări, nu ar fi vorba iar de o grenadă, ci de un recipient care probabil conține o substanță inflamabilă. Este vorba de aceeași persoană, care în cursul zilei de ieri a sunat la 112 și a spus că are agățată de poartă o grenadă.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că este vorba de un dispozitiv periculos, l-au ridicat, iar apoi a urmat experitzarea acestuia.

În continuare, poliţiştii nu știu identitatea persoanei care a asamblat acest dispozitiv, dar continuă cercetările.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri