Andone a sărit în ajutorul dinamoviștilor

Data publicării:
2803 20alexe-57323

Dinamoviştii şi-au regăsit liniştea, odată cu venirea lui Ionuţ Negoiţă la şefia echipei. Acum, jucătorii îşi propun să-l răsplătească pe acţionarul majoritar cu o calificare în cupele europene. În acest moment, Dinamo este la doar cinci puncte distanţă de podiumul Ligii I, iar duminică are prima ocazie pentru a-i demonstra acționarului majoritar și suporterilor că se află pe un drum ascendent.

Numai că oamenii lui Cornel Ţălnar nu s-au putut antrena pe stadionul din Ştefan cel Mare. Ioan Andone i-a ajutat şi le-a pus la dispoziţie alb-roşilor un teren sintetic acoperit. Duminică, Dinamo va juca pe Arena Naţională cu Astra Giurgiu, meci transmis în direct pe digi sport 1, de la ora 20:30.

Pentru dinamoviști, va fi primul meci din 2013 pe cel mai nou stadion din Capitalã. Până acum, alb-roșii au jucat meciurile de acasã în Ștefan cel Mare și au obținut victorii cu FC Brașov și Concorda Chiajna.

Dănciulescu, serbat pe Național Arena

Întâlnirea cu Astra va fi precedată de un moment special, atacantul Ionel Dănciulescu urmând să fie sărbătorit pentru cele 500 de meciuri pe prima scenă fotbalistică. Ziarul ringi-a dedicat un spațiu amplu lui Danciu-gol.

Tatăl fotbalistului dezvăluie pe ce post a început Dănciulescu fotbalul, ce sacrificii a făcut pentru fiul său, care au fost primii săi bani ca jucător profesionist și ce sumă a încasat în 1994 când a plecat de la Electroputere la Dinamo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri