Bucureștenii nu sunt de acord cu eutanasierea maidanezilor, dar nici nu vor să-i ia acasă

Data publicării:
cainia maidanezi mediafax-10

La întrebarea „Dacă duminica viitoare ar avea loc un referendum pentru eutansasierea câinilor maidanezi, dumneavoastră cum aţi vota?", 43 la sută dintre cei chestionaţi s-au declarat împotriva eutanasierii, peste 35 la sută au spus că ar vota pentru, iar 15 la sută nu s-ar prezenta la vot.

Cu toate acestea, doar 6 la sută dintre bucureşteni ar fi dispuşi să adopte un câine maidanez pentru a evita eutanasierea lui.

Potrivit aceluiaşi sondaj, aproape 35 la sută dintre locuitorii Capitalei cred că lucrurile nu s-au schimbat deloc în Bucureşti de la ultimele alegeri locale. 22 la sută spun că oraşul a evoluat în bine de la alegerile locale din iunie 2012, în timp ce 27 la sută cred că lucrurile merg mai rău.

Sondajul mai arată că aproape 50 la sută dintre cei intervievaţi sunt mulţumiţi de activitatea primarului Sorin Oprescu, faţă de 23 la sută, cei ce s-au declarat nemulţumiţi. Doar 6 la sută dintre bucureşteni sunt foarte mulţumiţi de realizările edilului.

Sondajul a fost realizat în perioada 28 septembrie - 8 octombrie, pe un eşantion de 1.800 de persoane adulte şi are o marjă de plus minus 2,3 la sută.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri