Sari la conținut

Centru comercial din Arad, distrus de un incendiu

Un centru comercial care aparţine familiei fotbalistului George Ţucudean a fost distrus azi noapte într-un incendiu. Un pompier a fost rănit în timp ce participa la stingerea flăcărilor. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de faptul că în zonă nu funcţionau toţi hidranţii.

Alarma s-a dat în jurul orei 03.00 dimineața. Pompierii au fost anunţaţi că un centru comercial în care erau un magazin de mobilă, un loc de joacă pentru copii, un supermarket şi o pizzerie a fost cuprins de flăcări.

„Incendiul se manifesta generalizat și violent la acoperișul clădirii. După aproximativ 15 minute acoperisul s-a prăbușit. Intervenția e dificilă din cauza construcției din pereți portanți cu risc mare de prăbușire, și din cauza lipsei alimentării cu apă a autospecialelor. O parte din hidranți nu au fost funcționali sau nu au avut presiunea necesară alimentării autospecialelor”, a declarat maiorul George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

În apropierea centrului comercial se află un hotel, o benzinărie şi blocuri, care însă nu au fost afectate. Centrul comercial aparţine familiei fotbalistului George Țucudean, de la Pandurii Targu Jiu. Pompierii trebuie să afle acum cauza incendiului.