Cine este bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist în Timiş

Data actualizării: Data publicării:
agresor cautat

Bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist aflat în misiune, în localitatea Izvin din judeţul Timiş, a fost şi el rănit în zona umărului de un alt poliţist. Agresorul de numeşte Ionel Marcel Lepa şi este căutat pentru tâlhărie.

Ionel Marcel Lepa are emis pe numele lui un mandat de executare a pedepsei închisorii  din 25.04.2018, emis de Judecătoria Lugoj. El este condamnat la 4 ani, 8 luni și 1486 zile închisoare cu executare pentru comiterea infractiunii de tentativă la tâlhărie şi se sustrage executării pedepsei, potrivit Poliţiei Române.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul căutat de cei doi agenţi din Recaş şi care a fost zărit de aceştia într-o maşină, în Izvin, autoturism care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a fost şi el rănit în timpul unui schimb de focuri.

Cei doi agenţi care au încercat să oprească autoturismul pe şosea au pornit în urmărirea maşinii suspecte, nu înainte de a chema ajutoare, şi au ajuns în curtea unei case. Au coborât din maşină şi au înconjurat locuinţa. Bărbatul căutat de aceştia a sărit pe o fereastră în faţa unuia dintre cei doi agenţi. Având o armă în mână, a tras asupra poliţistului, nimerindu-l în zona pieptului şi gâtului.

Poliţistul împuşcat avea 43 de ani şi activa la Postul de Poliţie din Recaş. Medicii au constatat decesul bărbatului, după mai multe minute de resuscitare.

Colegii poliţistului sosiţi la locul faptei au auzit focurile de armă, Însă agresorul a reuşit din nou să scape. Acesta a pătruns într-o curte unde a încercat să găsească o maşină cu care să fugă. Pentru că în curtea respectivă nu se afla niciun autoturism, a intrat într-o altă curte, i-a ameninţat pe proprietari cu arma şi a luat maşina acestora. În timp ce încerca să fugă a fost observat de un poliţist care a tras asupra maşinii reuşind să îl rănească la umăr. Fugarul a ieşit din maşină şi s-a pierdut pe străduţe.

Agresorul căutat de poliţişti se numeşte Marcel Ionel Lepa, are 47 de ani şi este din Lugoj. A fost dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri