Claudiu Crăciun, tânărul suspectat că a lovit mașina ministrului Culturii, este audiat la Secția 10

Data publicării:
geam

ACTUALIZARE 13.50. Alexandru Alexe, un alt tânăr audiat în cazul agresiunilor asupra ministrului Culturii, Daniel Barbu, soldate cu spargerea lunetei de la mașina acestuia, a făcut declarații după plecarea de la Secția 10 de poliție.

„Nu sunt singurul luat în vizor pentru acest incident, dar ancheta se duce și în alte direcții. În afară de mine, mai sunt două persoane, care, se pare că se cunosc. Habar nu am cine sunt, probabil poliția va da publicității pozele cu ei, ca să fie ușor identificați. Există suspiciunea ca unul dintre ei să fie cetățean străin. Incidentul de afară nu a fost sub controlul nostru, noi nu am avut intenția ca lucrurile să degenereze”, a spus Alexandru Alexe.

ACTUALIZARE 11.15. „Vedem că deranjăm foarte mult cu aceste procese și politicienii probabil s-au plictisit să se atace între ei cu ajutorul acstor dosare și s-au îndreptat asupra cetățenilor. Integritatea fizică a domnului Barbu nu a fost niciodată pusă în pericol. A fost chestionată demnitatea dânsului, sau ce a mai rămas din ea”, a declarat Claudiu Crăciun după ieșirea de la audieri.

______________________________

Claudiu Crăciun a primit o citație zilele trecute, prin care i se cerea să se prezinte la Secția 10 de Poliție pentru a da declarații în dosarul deschis după ce mașina ministrului Daniel Barbu a fost avariată.

Alături de Claudiu Crăciun au mai fost citate și alte persoane, printre care principalii cinci suspecți. S-a constituit un dosar de distrugere, după ce Ministerul a depus o plângere în acest sens și intenționează să se constituie parte civilă, paguba fiind de aproximativ 5.000 de lei.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri