Doi miri din Suceava s-au dus la Poliție a doua zi după nuntă să reclame că li s-au furat toți banii primiți în dar

Data actualizării: Data publicării:
miri si invitati cu pahare de sampanie
Doi tineri proaspăt căsătoriți din Suceava s-au dus la Poliție a doua zi după nuntă să reclame că li s-au furat din casă toți banii primiți în dar FOTO: Getty Images

Doi tineri proaspăt căsătoriți din Suceava s-au dus la Poliție a doua zi după nuntă să reclame că li s-au furat din casă toți banii primiți în dar. Furtul ar fi avut loc în plină zi, iar cei doi miri au și un suspect.

Cei doi tineri s-au căsătorit la sfârșitul săptămânii trecute, iar nunta a avut loc vineri seară. După fericitul eveniment s-au întors acasă cu 17.800 de euro, bani primiți în dar de la invitați. A doua zi au lipsit de acasă între orele 15:00 și 21:45, iar când s-au întors au constatat că banii fuseseră furați, potrivit Monitorul de Suceava.

Cei doi locuiesc la primul etaj al unui bloc nou construit și bănuiesc că hoțul le-a intrat în casă folosindu-se de o scară.

„Furtul a avut loc sâmbătă, între orele 15.00-21.45, cât am lipsit de acasă. Hoțul a folosit o scară, cu ajutorul căreia a urcat, a deschis geamul de la bucătărie și a intrat în casă. A căutat peste tot și a luat toți banii pe care i-am strâns la nuntă. Eu suspectez că este vorba de concubinul unei vecine, de la un etaj superior, iar la Poliție, acolo unde am depus plângere, ne-au spus că persoana respectivă este cunoscută și că a mai creat probleme de ordin penal”, a declarat mirele pentru sursa citată.

Bărbatul a mai spus că nici măcar nu și-a plătit toate datoriile și cheltuielile cu nunta. „Mai aveam de plătit prăjiturile, chiria la sală, dar și niște datorii, adică vreo 4.000-5.000 de euro. Soția este pur și simplu îngrozită de tot ceea ce s-a întâmplat. Oricum, cel care a acționat știa exact ce face. Camerele de supraveghere existente la bloc au fost orientate în direcția opusă, pentru a nu surprinde cum a intrat în casă. Sper totuși ca polițiștii să dea de urma hoțului, mai ales că le-am indicat și cine este suspectul nostru”, a mai spus mirele.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri