Doi şoferi au murit în urma coliziunii frontale între două autoturisme, la ieşirea din Salonta, județul Bihor

Data publicării:
masini de politie
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Conducătorii a două autoturisme care au intrat în coliziune frontală într-un accident rutier la ieşirea din municipiul Salonta au decedat, alte trei persoane fiind transportate la spital cu elicopterul SMURD pentru îngrijiri medicale, au informat, miercuri, ISU Bihor şi IPJ Bihor.

„Din nefericire, a fost declarat decesul ambilor conducători auto implicaţi în accident. Cei doi bărbaţi aveau 23, respectiv 65 de ani”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Accidentul rutier a fost semnalat la ora 14:20, către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 79, la ieşirea din municipiul Salonta spre Arad, în care au fost implicate cinci persoane aflate în două autoturisme.

Potrivit informării ISU, pentru salvarea victimelor, la faţa locului au fost mobilizate imediat, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Salonta, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare şi cu ambulanţa SMURD a subunităţii, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD Oradea, elicopterul SMURD şi un echipaj al SAJ.

Ajunse la faţa locului, echipajele de descarcerare au evacuat trei persoane rămase captive în cele două autoturisme avariate, iar echipajele medicale au procedat la evaluarea victimelor, la acordarea îngrijirilor necesare şi la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul a două persoane aflate în stop cardio-respirator.

„Din nefericire, în pofida eforturilor echipajelor, cele două victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare, medicul declarând decesul acestora. Celelalte trei persoane rănite au fost asistate medical şi transportate ulterior, la spital”, se arată în comunicatul ISU, citat de Agerpres. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri