Doi soți în vârstă de 89 de ani s-au aruncat împreună de la etajul 7 al unui bloc

Data actualizării: Data publicării:
Bandă cu Poliția, nu treceți.
Doi soți în vârstă de 89 de ani s-au aruncat împreună de la etajul 7 al unui bloc.

Doi soți în vârstă de 89 de ani s-au aruncat, vineri la prânz, de la etajul 7 al unui bloc din București. Ambii au murit pe loc.

Poliția a fost sesizată, vineri la prânz, că un bărbat și o femeie s-au aruncat de la etajul 7 al unui bloc din Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști, dar a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la INML pentru necropsie.

„În data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, se arată în comunicatul Poliției.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri