EUROPA LEAGUE. Dumitru Dragomir: Reghecampf este antrenorul anului

Data publicării:
reghecampf 205464843 20mediafax 20foto 20alexandru 20hojda-37309

„M-au impresionat extraordinar, atât CFR Cluj, cât şi Steaua. Este mare păcat că CFR nu s-a calificat în Liga Campionilor, mă aşteptam la mai mult de la Braga. Steaua a jucat precum o echipă mare, a meritat calificarea. Fotbalul nostru este mai tare decât cel din Danemarca.” a declarat Dragomir la Digi Sport.

Acesta consideră că eliminarea lui Tănase a fost o greşeală şi blamează maniera de arbitraj de la Copenhaga: „Cum să îl elimini pe Tănase? Arbitrajul a fost slab, nici primul cartonaş nu mi se pare că se impunea, iar la a doua fază a fost greşeală mare”.

„Oracolul din Bălceşti a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui antrenorului Stelei: "Reghecampf este antrenorul anului, a reuşit niste lucruri extraordinare şi la Chiajna şi la Steaua. E pe primul loc în Liga I şi a calificat echipa de pe primul loc în Europa League".

Reghecampf: Am meritat calificarea

Tehnicianul lăudat de preşedintele LPF a declarat după joc: "Am meritat pe deplin calificarea, am muncit foarte mult. Am reușit să obținem 10 puncte înainte de acest meci, era mare păcat dacă nu ne calificam, dintr-o grupă foarte puternică. Nu știu exact ce s-a întâmplat la faza în care Tănase a fost eliminat, probabil că și el a forțat puțin, mi-a spus că a fost lovit, cert este că trebuie să învețe din aceste întâmplări".

Despre golul marcat de Raul Rusescu, antrenorul Stelei a spus că nu a fost suprins de execuţia golgeterului său. "Rusescu marchează la fiecare meci, este un jucător foarte important pentru noi. Nu m-a surprins execuția lui, a reușit multe goluri așa. Trebuie lăudat și Bourceanu, a recuperat foarte bine la faza golului", a afirmat Reghecampf.

Rusescu: Am simţit că pot marca şi am tras

Cel mai important jucător al Stelei în meciul de la Copenhaga, Raul Rusescu, s-a bucurat cu măsură la finalul partidei.

"Am obţinut un rezultat care ne-a asigurat calificarea, suntem fericiţi, bucuroşi şi sărbătorim în seara asta. Pentru mine momentan important este că pot să îmi ajut echipa să obţinem rezultate şi încă o calificare în primăra europeană. Momentan suntem bucuroşi de calificare, apoi luăm pas cu pas", a spus acesta.

Întrebat cum de i-a venit ideea să tragă la faza în care a marcat, Rusescu a răspuns stânjenit:“Am simțit că pot marca și am tras, dar asta nu contează. Contează rezultatul final și că ne-am calificat”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri