Femeie arestată după ce şi-a lovit copilul de două luni, enervată că plângea

Data actualizării: Data publicării:
manuta

O femeie din judeţul Dâmboviţa a fost arestată preventiv, marti după-amiază, pentru infracţiunea de tentativă de omor, după ce şi-a dat cu capul de tăblia patului fiul în vârstă de două luni, pe motiv că bebeluşul plângea şi a enervat-o.

Judecătorii Tribunalului Dâmboviţa au emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele unei femei în vârstă de 25 de ani din localitatea dâmboviţeană Băleni, care fusese reţinută pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Femeia, mama unui băieţel născut în urmă cu 55 de zile, este acuzată că la sfârşitul săptămânii trecute şi-a agresat fizic copilul, nervoasă că făcea gălăgie. Achetatorii au stabilit că femeia l-a dat cu capul de tăblia patului de mai multe ori, pe motiv că plângea şi o deranja. 

Concubinul femeii a fost cel care a observat că băieţelul se simte rău şi a sunat la 112, spunând că bebeluşul respiră cu dificultate. Copilul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgivişte, iar medicii au anunţa Poliţa după ce au stabilit că micuțul fusese agresat fizic. 

Ulterior, tânăra a fost reţinută, iar copilul a fost transferat de la spitalul din Târgovişte la o unitate sanitară din Bucureşti.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri