Fetiță de 8 ani, dispărută în județul Buzău. Plecase către bunicul ei, care se afla la circa 500 de metri de casă

Data actualizării: Data publicării:
fetita disparuta buzau

Mobilizare de forțe în județul Buzău, pentru găsirea unei fete de 8 ani, care a dispărut vineri, în jurul orei 17:00. Copila a plecat spre o zonă unde se afla bunicul ei, însă nu a ajuns acolo și nici nu a revenit acasă.

ACTUALIZARE. Fetița a fost găsită teafără după 14 ore de căutări. Ea a rătăcit drumul și a fost depistată într-o poieniță, sâmbătă dimineață, cu ajutorul dronelor. Citiți detalii aici.


70 de polițiști, ajutați de jandarmi, pompieri, dar și de voluntari au căutat-o inclusiv pe timpul nopții. La operațiune au fost folosite camere cu termoviziune și câini de urmă.

Fetița are 1,20 metri înălțime, aproximativ 30 de kilograme și părul lung prins în coadă. Când a dispărut, purta pantaloni lungi, de culoare neagră, un tricou alb şi încălţăminte în combinaţia de culori roşu şi negru.

„Poliţiştii buzonieni au fost sesizaţi în jurul orei 21:00 că o minoră a plecat de acasă în jurul orei 17:00 către o locaţie situată la aproximativ 500 de metri de locuinţă şi nu a revenit. La plecarea de la domiciu, copilul şi-ar fi manifestat intenţia de a se duce către bunicul său, care se afla în acel moment în locaţia respectivă, desfăşurând activităţi agricole, cu menţiunea că pentru a ajunge acolo, minorei îi era necesar să parcurgă parte din distanţă printr-o zonă împădurită”, a precizat pentru Digi24 Ane-Mari Vrapciu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Ultima dată fetița a fost văzută de bunică.

Cine poate oferi informaţii despre locul în care se află copila e rugat să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată secție de poliție.

Foto: news.ro

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri