Focuri de armă în București pentru prinderea unui bărbat care a lovit cu mașina o femeie pe trotuar

Data publicării:
mascat politie masina interventie perchezitii

Evenimentul s-a produs în jurul orei 13.00, pe bulevarul Theodor Palady, a precizat la Digi24 Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Poliției Rutiere din Capitală.

„Un echipaj al brigazii rutiere se deplasa cu semnalele acustice și luminoase pentru a verifica un accident rutier semnalat prin 112. În momentul în care tânărul de 20 de ani a observat autoturismul poliției, s-a speriat, crezând că el este persoana urmărită, a încercat să schimbe direcția de mers, polițiștii au observat intenția acestuia și au semnalat faptul că e un comportament neadecvat în trafic. Au plecat în urmărirea tânărului, iar pe bulevard, tânărul a încerca să schimbe direcția de mers spre dreapta, a pierdut controlul și a rănit o femeie”, a relatat Andrei Codău.

Tânărul a mai avariat și un chioșc de ziare, apoi s-a dat jos din mașină și a încercat să fugă. Polițiștii l-au somat și au tras un foc de armă în aer. În acel moment, tânărul s-a predat.

Femeia rănită se află acum la spitalul Bagdasar și starea ei este stabilă. Ea a suferit răni ușoare.

Tânărul era inculpat într-un dosar penal și avea interdicție de a părăsi municipiul București. Motivaul pentru care a încercat să evite echipajul e că nu avea încheiată asigurare auto. El este acum reținut și se fac verificări pentru a stabili dacă mai sunt și alte date care trebuie elucidate. Rezultatul alcooltestului a fost negativ, a explicat Andrei Codău.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri