A fost blocaj la intrarea în Bucureşti, dinspre autostrăzi; pe A1, coloana se întindea pe 7 kilometri

Data actualizării: Data publicării:
trafic masini aglomeratie dn1

Au fost coloane de maşini la intrarea în Bucureşti, dinspre autostrăzi. Pe A1 coloana se întindea pe 7 kilometri, iar pe Autostrada Soarelui coloana avea trei kilometri, a informat Infotrafic. A fost, de asemenea, aglomeraţie pe mai multe drumuri naţionale, în special pe Valea Prahovei.

ACTUALIZARE 23.00. Traficul a revenit la normal pe majoritatea drumurilor naţionale, dar este în continuare aglomeraţie pe anumite sectoare din DN 1, DN 2, DN 6 şi DN 7. De asemenea, este aglomeraţie la intrarea în Bucureşti dinspre Autostrada Bucureşti - Piteşti, coloana având aproximativ cinci kilometri. Centrul Infotrafic apreciază că în aproximativ două ore valorile de trafic vor scădea.

Centrul Infotrafic anunţă că luni seară valorile de trafic au revenit la limitele normale pe majoritatea drumurilor naţionale.

Se circulă încă aglomerat pe DN1, între Posada şi Comarnic, judeţul Prahova; pe DN2, între Potârnicheşti şi Buzău, judeţul Buzău; pe DN6, între Ghimpaţi şi Mihăileşti, judeţul Giurgiu şi pe DN7, între Dumbrăveşti şi Bascov, judeţul Argeş. 

De asemenea, valorile de trafic, deşi au mai scăzut, rămân ridicate pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, la intrarea înCcapitală, pe o distanţă de aproximativ 5 kilometri.  


Centrul Infotrafic anunţă că, luni, la ora 19.00, din cauza numărului mare de autovehicule, în continuare se circulă în condiţii de aglomeraţie pe anumite tronsoane de drumuri naţionale, pe sensul de mers către Bucureşti.

Este aglomeraţie pe DN1, între Predeal şi Buşteni, respectiv Posada şi Comarnic; pe DN1A, între Vălenii de Munte şi Făgetu; pe DN2 Focşani - Goleşti şi Aliceni - Buzău; pe DN3, între Brăneşti şi Pantelimon; pe DN6, între Mihăileşti şi Prunaru; pe DN7 Piteşti - Morăreşti şi centura mun. Râmnicu Vâlcea şi pe DN65, între Lunca Corbului şi Albota.

aglomeratie centura focsani 090418 (1)
aglomeratie centura focsani 090418 (1)

De asemenea, valori ridicate de trafic sunt şi pe cele două autostrăzi, la intrarea în Capitală, pe A1 Bucureşti - Piteşti, coloana formată fiind de circa 7 kilometri, iar pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe o distanţă de aproximativ 3 kilometri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri