Interzis la informație. CNADNR refuză să răspundă întrebărilor Digi24

Data publicării:
autostrada timisoara lugoj mediafax

Iată răspunsul primit de la biroul de presă, în locul informațiilor de interes public: „Din cauza multiplelor neadevăruri legate de activitatea CNADNR SA difuzate de postul de televiziune Digi24, vă informăm că din acest moment ne aflăm în situația de a nu vă mai răspunde la nicio întrebare adresată companiei”.

La rândul său, ministrul Dan Șova a declarat: „Probabil sunteți de la Digi24 și continuați aceeași minciună de azi dimineață. Nu este adevarat. Autostrada Pitești-Craiova se află în procedură de negociere competitivă și va avea un câștigător stabilit în luna februarie sau martie, în funcție de cum evoluează negocierile”.

Totul a pornit de la informaţia potrivit căreia autostrada Piteşti-Craiova nu mai este printre priorităţile Guvernului pentru 2014. Şoseaua de mare viteză este importantă pentru americanii de la Ford, care au la Craiova o fabrică de maşini.

În mai multe rânduri, Digi24 a cerut informaţii despre această autostradă oficialilor CNADNR, cu atât mai mult cu cât firmele interesate să construiască autostrada s-au plâns că proiectul bate pasul pe loc. 

Reporterii Digi24 au cerut CNADNR un punct de vedere oficial cu privire la stadiul proiectului de concesiune pentru autostrada Pitești-Craiova, o autostradă care ar trebui să permită fabricii Ford de la Craiova să-și transporte mărfurile în Portul Constanța în regim de drum expres.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri