Jaf armat la o bancă din Pitești

Data publicării:
08022013 20m 20jaf-48472

Actualizare 19.17. Suma furată a fost de 10.000 de lei.

În momentul jafului, în bancă erau două femei. În timp ce casiera era ameninţată, colega ei, care se afla în altă cameră, a apăsat butonul de panică. Firma de pază, care trebuia să protejeze obiectivul, a ajuns prea târziu.

Poliţiştii cred că hoţul a avut un complice, care l-a aşteptat într-o maşină de teren, cu motorul pornit. Imediat ce făptaşul a ieşit cu banii, s-a urcat în maşină şi au plecat în trombă. Nimeni din zonă nu a apucat să vadă ce s-a întâmplat.

Au fost deschise două dosare în acest caz: unul pentru jaf armat şi altul pentru neglijenţă in timpul serviciului. Ei vor să afle de ce angajatele băncii nu au încuiat uşa de la intrare când au numărat încasările de peste zi, aşa cum cere protocolul.

Banca se afla la parterul unui bloc de la marginea orașului, în zona Trivale.

La fața locului sunt echipele de polițiști, care iau amprente și încearcă să stabilească modul de operare al atacatorului.

Din primele date, ar fi fost vorba de trei indivizi, informație infirmată de polițiști.

Dănuț Dinu, purtător de cuvânt al IPJ Argeș, a declarat la Digi24, că este vorba de un singur atacator, care a pătruns într-o agenție a unei bănci și, sub amenințarea unei arme, le-a deposedat pe cele două angajate de o sumă de bani, care urmează să fie comunicată de reprezentanții băncii.

La sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, a avut loc un jaf la o agenția din zona Pipera. Acesta venea la câteva zile după altă tentativă de jaf, tot în Capitală.

Citiți și:

Cele mai importante jafuri bancare din ultimii ani

Atacul de la sucursala Aviației a Băncii Raiffeissen , din București, a avut loc la doar patru zile distanță de un altul, în urma căruia au fost sustrase mai multe mii de euro.

Un alt jaf armat recent a avut loc la o bancă de pe Șoseaua Olteniței din București. Bilanțul: 4.500 de euro, într-un minut.

Știre în curs de actualizare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri